Najboljši švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović se je znašel v neugodnem položaju, ker ima družba, v kateri je eden od vlagateljev, deset odstotkov delnic v eni izmed stavnic, evropska in mednarodna nogometna zveza pa prepovedujeta igralcem finančno korist od stavnic, so objavili italijanski mediji, ki se sklicujejo na švedski dnevnik Aftonbladet.

Ameriški Netflix bo produciral dokumentarno serijo, ki bo predstavila dve desetletji življenja raperja Kanyeja Westa. Med drugim se bo serija, ki še nima naslova, dotaknila smrti glasbenikove matere Donde leta 2007, pa tudi Westove modne kariere in ponesrečene kandidature za mesto ameriškega predsednika leta 2020, je povzel britanski The Guardian.

Zaradi odpovedi srca je v sredo v Los Angelesu umrl ustanovitelj in izdajatelj revije Hustler Larry Flynt, ki si je ustvaril tudi pravi pornografski imperij. 78-letni Flynt je imel številne zdravstvene težave, ki so se začele potem, ko ga je leta 1978 ustrelil serijski morilec Joseph Paul Franklin in ga paraliziral.