Zaradi odpovedi srca je v sredo v Los Angelesu umrl ustanovitelj in izdajatelj revije Hustler Larry Flynt, ki si je ustvaril tudi pravi pornografski imperij. 78-letni Flynt je imel številne zdravstvene težave, ki so se začele potem, ko ga je leta 1978 ustrelil serijski morilec Joseph Paul Franklin in ga paraliziral.

Ustanovitelj podjetja Amazon Jeff Bezos je v torek napovedal, da bo letos kmalu zapustil položaj glavnega izvršnega direktorja in postal izvršni predsednik nadzornega odbora podjetja. Podjetje je novico naznanilo skupaj s četrtletnimi poslovnimi rezultati, ki so presegli napovedi analitikov Wall Streeta.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo se je znašel v policijski preiskavi zaradi domnevnega kršenja ukrepov v boju s pandemijo novega koronavirusa, poroča italijanska tiskovna agencija Ansa. Ronaldo naj bi nekaj dni z izbranko preživel v dolini Aoste, ki je na seznamu prepovedanih območij z visokim tveganjem okužb.

Ameriški senator iz Vermonta Bernie Sanders je nehote postal glavna zvezda inavguracije predsednika Joeja Bidna na družbenih omrežjih, kjer kroži njegova fotografija, ko sedi na stolu z masko in prekrižanimi rokami, odetimi v domače pletene rokavice. Fotografija se v različnih izvedbah pojavlja povsod, Sanders pa je na inavguraciji postal meme.