Ameriški komik Mel Brooks bo pri 95. letih sodeloval pri pisanju nadaljevanja svojega filma Smešna plat zgodovine (1981), ki bo pod okriljem ponudnika pretočnih vsebin Huluja na voljo v obliki osemdelne serije. “Komaj čakam, da še enkrat povem resnico o vseh zlaganih zgodbah, za katere je svet prepričan, da so zgodovina,” je izjavil Brooks.

Pred 70 leti se je v Chicagu rodil Robin Williams, ki je v igralski karieri ustvaril prepoznavne vloge v filmih, kot so so Dobro jutro, Vietnam, Očka v krilu in Društvo mrtvih pesnikov. Za vlogo učitelja v filmu Dobri Will Hunting je prejel oskarja. Igralec in komik, ki se je spopadal z odvisnostmi in depresijo, si je leta 2014 sam vzel življenje.

Zima je prišla in odšla za milijone privrženih oboževalcev televizijske serije Igra prestolov, ki je s prvo epizodo postregla 17. aprila 2011. Ko se je kultna serija leta 2019 končala, je razdvojila oboževalce in skoraj dva milijona ljudi je podpisalo spletno peticijo, v kateri so zahtevali ponovno snemanje osme sezone.